پروفسر کالین کامپبل (Colen Campbell) متخصص بیوشیمی غذا، مشاور مؤسسۀ تحقیقات سرطان و عضو سازمان تحقیق در مورد سرطان در دنیا
چیزی که ما به عنوان بیماریهای نرمال بر اثر افزایش سن میشناسیم، در واقع نرمال نیستند. درحقیقت، یافتهها نشان میدهند که با رو آوردن به گیاهخواری به سادگی میتوان از بروز قالب، شاید ۸۰ تا ۹۰ درصد همۀ سرطانها، بیماریهای قلبی – عروقی و سایر اشکال فساد (سلولی) جلوگیری کرد و یا حداقل آنها را تا سنین بسیار بالا به تعویق انداخت. وگانها (گیاهخواران خالص) در مقایسه با گیاهخواران و افراد گوشتخوار از هر نظر در شرایط مساوی یا بهتر سلامتی هستند. آنچه در ۱۰ تا ۱۵ سال آینده مرتب خواهید شنید این است که پروتئین حیوانی یکی از سمیترین مواد غذایی است. حتی با اضافه کردن مقدار کمی پروتئین حیوانی به برنامۀ غذایی خطر ابتلا به بیماریها به طور چشمگیری افزایش مییابد